کد خبر: 2151      |     تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۱۹ - ۹:۰۵

اخذ گواهی‌نامه استاندارد برای تجهیزات ساخت داخل شبکه مترو

مدیر عامل شرکت مترو از کمک به تولیدکنندگان داخلی با هدف افزایش سهم تولید ملی تجهیزات مترو سخن گفت و خاطرنشان کرد: تلاش برای انعقاد تفاهم‌نامه با مراکز مورد تایید وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد جهت دریافت گواهی‌نامه استاندارد برای برخی تجهیزات ساخت داخل و تدوین کتابچه‌ای به نام «مشخصات فنی تجهیزات مترو» در دستور کار قرار دارد.

علی امام از تلاش برای انعقاد تفاهم‌نامه با مراکز مورد تایید وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد جهت دریافت گواهی‌نامه استاندارد برای برخی تجهیزات ساخت داخل خبر داد و گفت: روزانه میلیون‌ها شهروند از طریق خطوط مترو جابه‌جا می‌شوند لذا ایمنی و استاندارد بودن تجهیزات ساخت داخل، شرط اصلی همکاری با سازندگان و تامین‌کنندگان تجهیزات داخلی است.

او افزود: با توجه به اینکه اخذ استاندارد تجهیزات مترو از مراکز صدور گواهی‌نامه خارج از کشور هزینه‌های زیادی به همراه دارد و با توجه به شرایط تحریم، همکاری با کشورهای خارجی در این خصوص با موانعی مواجه است لذا شرکت مترو تلاش می‌کند با همکاری وزارت صمت و سازمان ملی استاندارد، زیرساخت‌های لازم برای صدور گواهی‌نامه استاندارد توسط مراجع ذی‌صلاح داخلی را ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت مترو با اشاره به اینکه سال جاری توسط مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: در همین راستا برنامه‌ریزی لازم جهت تقویت سازندگان داخلی تجهیزات مترو به عمل آمده تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود بتوان تجهیزات مورد نیاز را تامین و وابستگی به خارج از کشور را کاهش داد.

امام در پایان اظهار کرد: همچنین کتابچه‌ای به نام «مشخصات فنی تجهیزات مترو» با هدف ارتقای کیفی و کمی تجهیزات ساخت داخل در حال تدوین است تا به تقویت توان فنی سازندگان و تولیدکنندگان داخلی تجهیزات مترو کمک نماید.

ماهــنامه
آرشیــو