برنامه های گسترده هفته ایمنی ریلی تجلی نگاه متفاوت راه آهن دراین حوزه خواهد بود
نويسنده: مدیر ، ۲۰ دی ۱۳۹۴ ، بدون دیدگاه

دبیر ستاد ارتقای ایمنی شرکت راه آهن با اعلام اینکه امسال در هفته ایمنی راه آهن واحدهای عملیاتی و نواحی با نگاهی متفاوت و گسترده به این موضوع توجه دارند، گفت: نواحی فعال تر از گذشته نسبت به محورهای مورد بحث برای این هفته اقداماتی را ترتیب داده اند و در صدد اجرای آن هستند .
علیرضا قنادان دبیر ستاد ارتقای ایمنی شرکت راه آهن با بیان این مطلب که حمل و نقل ریلی با توجه به حجم ترافیک ، ایمن ترین مد حمل و نقلی به شمار می آید، اظهار داشت: در دولت جدید؛ نگاهی بسیار جدی به بحث ایمنی و ارتقای آن در بخش های مختلف در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: تفاوت دیدگاه مدیریتی را می توان در دو جنبه نرم افزاری و سخت افزاری دسته بندی کرد بطوریکه در حوزه سخت افزاری حرکت به سمت استقرار سیستم های مدرن و هوشمند کنترل ترافیک و ناوبری یکی از مصادیق بارزی است که می توان به آن اشاره کرد. در حوزه نرم افزاری نیز فعالیت‌های گسترده ای از اصلاح ساختارهای مدیریتی تا اصلاح فرهنگ ایمنی در حال اجراست.

قنادان در ادامه با اعلام اینکه طی دو سال گذشته تحولات ساختاری را در جهت ارتقای ایمنی در بخش ریلی شاهد هستیم، عنوان کرد: سال گذشته با همکاری بین دانشگاه علم و صنعت و شرکت راه آهن بزرگداشت روز ایمنی ریلی در دانشکده راه آهن با حضور اساتید، متخصصان ریلی و دست اندرکاران این حوزه برگزار شده بود، اما امسال برنامه ها به این سمت و سو پیش رفت که راه آهن شاهد برگزاری آن در یک هفته با برنامه های مختلف و مشارکت سازمان ها و ارگان های مختلف باشد.
مدیر پروژه ارتقای ایمنی اضافه کرد: تعیین و بزرگداشت این هفته با هدف توجه تمامی خدمتگزاران صنعت ریلی و کسانی که در جهت توسعه این صنعت و رفاه مسافران سال های سال زحمت می کشند، به بحث ایمنی و ارتقای آن بوده است.
وی تصریح کرد: امسال برای برگزاری این هفته برنامه ریزی و سیاست گذاری‌های مدونی در ستاد مربوطه صورت گرفت بطوریکه همه سازمان های مربوط به وزارت راه و شهرسازی را درگیر برگزاری این هفته کردیم.
قنادان با بیان اینکه همکاری و مشارکت سازمان ها برای برگزاری هر چه بهتر هفته ایمنی قابل توجه بوده است، افزود: با توجه به کاهش حوادث ریلی طی ۹ ماهه سال جاری، امسال لایه ها و واحدهای عملیاتی با نگاهی متفاوت و گسترده به بحث ایمنی پرداخته اند بطوریکه نواحی مختلف راه آهن در سطح کشور فعال تر از گذشته نسبت به محورهای مورد بحث برای این هفته اقداماتی را ترتیب داده و در صدد اجرای آن هستند.
وی گفت: گروه های ایمنی در نواحی برنامه های ویژه ای را طراحی و در دست اجرا دارند و در روزهای مخصوص به هفته ایمنی به ارائه این برنامه ها خواهند پرداخت.
دبیر ستاد ارتقای ایمنی شرکت راه آهن به محورهای مورد بحث در این هفته اشاره کرد و گفت: ایمنی حاشیه نشینان حریم ریلی، ایمنی، آموزش و پژوهش ریلی، فرهنگ ایمنی و نگاه نو، ایمنی و گذرگاه های ریلی، روز بدون حادثه، ایمنی و بهداشت محیط زیست از جمله این محورها است.
قنادان به جنبه مهم هفته ایمنی شاره کرد و افزود: یکی از جنبه های مهم هفته ایمنی ریلی، حفظ ایمنی و تلاش برای ارتقای آن در کشور و همچنین هماهنگی اشاعه برنامه های توسعه ای است که برای سال های آینده در نظر گرفته شده است.
شایان ذکر است که هفته ایمنی از تاریخ ۹۴/۱۰/۲۴ تا ۹۴/۱۰/۳۰ سالجاری برگزار خواهد شد .