اخبار ویژه
کد خبر: 30

تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۰۵/۳۰ - ۶:۲۷

درباره ما

انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران توسط مؤسسین در مرداد ماه سال ۱۳۷۹ با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و به عنوان یک انجمن علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی بدون منافع تجاری به عنوان مشاوری امین برای مسئولین اجرایی و دستگاه های قانونی و نظارتی و بخش خصوصی می باشد هم اینک انجمن دارای ۲۳۵ عضو حقوقی و ۲۱۰۰ عضو حقیقی، ۱۸۰ عضو هیات علمی دانشگاه ها وتعداد قابل توجهی عضو دانشجویی و نه کمیته تخصصی می‏باشد.

نقش انجمن و اهداف و سیاست های شکل گیری چه بوده است؟

اهداف ویژه:

• توسعه و گسترش دانش ترابری ریلی

• توسعه کمی و کیفی نیروهای متخصص

• رشد و ارتقای امور پژوهش ترابری ریلی

• ارتقای ظرفیت،کیفیت و عملکرد ترابری ریلی

چشم‌انداز انجمن محقق ساختن مرجع معتبر علمی _ تخصصی با ایجاد بستری مطلوب پیرامون اقدامات مشاوره ای، فنی، مهندسی در راستای تحقق اهداف اسناد بخشی، فرابخشی و سند توسعه بیست ساله است که در حال حاضر تعامل خوبی با مراکز علمی صنایع، دانشگاهی از جمله دانشگاه های علم و صنعت، امیرکبیر، اصفهان، تهران و آزاد، پژوهشکده اقتصادی، دانشکده راه آهن، دانشکده مترو، مرکز استراتژیک کشور، مجمع تشخیص مصلحت نظام، مرکز پژوهش های مجلس، کمیسیون تلفیق و شورای رقابت، قانون ماده ۳ حداکثری، سازمان ملی استاندارد و دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی داریم. بدیهی است هر آنچه که بر اساس موضوعات تخصصی حمل و نقل مورد نیاز باشد همکاری داریم.

سیاست های راهبردی انجمن مهندسی حمل و نقل ریلی ایران:

۱- ایجاد و توسعه روابط علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین‌المللی بین محققان و متخصصانی که به گونه‌ای با دانش حمل و نقل ریلی مرتبط هستند.

۲- همکاری با بخش خصوصی، نهادهای قانونی واجرایی، علمی، آموزشی وپژوهشی، فناورانه و نوآورانه در زمینه صنعت حمل ونقل ریلی به منظور تبادلات مورد نیاز و نشر تجربه‌های آموزشی و پژوهشی، مبادله اطلاعات، تدوین استانداردها و ارتقاء کمی وکیفی طرحها

۳- ترغیب و تشویق نوآوران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز با حضور در مجامع ملی و بین المللی و … .

۴- تشکیل گردهمایی‌های علمی در سطح داخلی و بین‌المللی و مشارکت در برپایی اینگونه برنامه‌ها

۵- تقویت بنیه علمی با نشر و توسعه فن‌آوری و فنون صنعت حمل و نقل ریلی ترجمه،‌ تألیف و انتشار کتب، نشریات علمی و پژوهشی و ماهنامه و گاهنامه

۶- حمایت اصولی وحرفه ای از صاحبان صنایع تولیدی، بخش خصوصی، مشاوران و سازندگان در بخشهای مختلف حمل و نقل ریلی که از توان فنی و مهندسی لازم برخوردار میباشند.

۷- برگزاری سمینارها، همایش‏ها و کنفرانس‏ها، نمایشگاه‏های داخلی و خارجی و مشارکت در برپایی آنها با دیگر سازمان‏ها و نهادها

۸- استفاده از دانش مهندسی روز و تدوین، آموزش و نظارت استانداردها همکاری و عضویت در مراکز و مراجع قانونی و کمیسیون‏ها و شوراهای کشور

۹- برگزاری کارگاه‏ها و دوره‌های آموزشی، سمینارهای تخصصی، همایش‏ها به صورت مستقل و یا به طور مشترک با مراکز علمی، صنعتی و سازمان‌های اجرایی کشور .