کد خبر: 1117      |     تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۷/۲۰ - ۲۳:۵۹

روند کاهش قیمت بلیط هواپیما قابل قبول است

سیدابوالفضل موسوی‌بیوکی با اشاره به روند قیمت‌گذاری بلیط پروازهای هوایی در چند ماه اخیر، گفت: در چند ماه اخیر بازار بلیط هواپیما تلاطمات بسیاری را پشت سر گذاشت، به طوری که با افزایش قیمت ارز، شاهد رشد چشمگیر نرخ بلیط ها بودیم.

نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حال خوشبختانه با کاهش قابل قبول نرخ ارز، قیمت بلیط پروازهای هوایی نیز کاهش یافته و حدودا به میزان در حد انتظار رسیده است، اعضای کمیسیون عمران مجلس در هفته گذشته، قیمت برخی پروازهای هوایی را به صورت رندوم مورد بررسی قرار دادند که این بررسی نشان می داد که قیمت بلیط کاهش خوبی داشته است.

وی ادامه داد: بر اساس آمارها و گزارشات مسئولان سازمان هواپیمایی، نرخ ارز حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد در میزان قیمت بلیط هواپیما موثر است که این مسئله نشان دهنده آن است که باید تدبیر خاصی برای مدیریت این بخش اندیشیده شود تا در صورت بروز تلاطم در بازار ارز، بخش های دیگر خیلی آسیب نبینند.

موسوی بیوکی افزود: امروز قیمت بلیط هواپیماها بر اساس ارز دولتی با ۴۲۰۰ تومانی محاسبه نمی شود، بلکه نرخ بلیط طبق ارز نیمایی تعیین و اعلام می شود، بنابر این طبیعی است که نرخ فعلی به قیمت گذشته بر نگردد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس درباره برخی پیشنهادات مبنی بر اختصاص یارانه به بلیط هواپیما برای کاهش نرخ آن، ادامه داد: پرداخت یارانه و سوبسید باید به بخش هایی داده شود، که قشر متوسط و ضعیف جامعه از آن استفاده می کنند.

ماهــنامه
آرشیــو