پروژه ملی راه آهن اصفهان – شهرکرد – اهواز با سرمایه گذاری کره جنوبی اجرا می‌شود
نويسنده: مدیر ، ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ ، بدون دیدگاه

استاندار چهارمحال وبختیاری از آغاز عملیات اجرایی پروژه ملی راه آهن اصفهان – شهرکرد به اهواز در دهه فجر و یا اواخر سالجاری با سرمایه گذاری یک شرکت از کره جنوبی خبرداد.

قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار با رئیس شرکت سرمایه گذار کره ای و شرکت ساخت و زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد: با اجرای این طرح ملی، اتصال ریلی استان های مرکزی کشور مانند اصفهان، چهارمحال و بختیاری به خوزستان و آب های آزاد امکان پذیر شده و تحول بزرگی در زمینه حمل بار و مسافر، کاهش تلفات جاده ای، هزینه حمل و نقل و همچنین صرفه جویی ارزی می شود.
وی افزود: این پروژه یکی از مصوبات سفر دولت یازدهم به چهارمحال و بختیاری بوده که پس از سفر رئیس جمهوری تلاش های زیادی از سوی مسئولان استان، وزارت راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و صندوق توسعه ملی برای دریافت موافقت کمیسیون ماده ۲۱۵، ثبت پروژه و ردیف دار شدن آن در بودجه سال جاری صورت گرفته و با پیگیری وزارت راه و شهرسازی تشکیل کنسرسیوم داخلی و خارجی متشکل از سرمایه گذارانی که اجرای طرح را به عهده بگیرند، انجام شده است.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: تاکنون سه کنسرسیوم ایرانی برای اجرای این طرح تشکیل و شرکت “دی لم” کره جنوبی نیز به عنوان سرمایه گذار اصلی این پروژه تعیین شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: پروتکل اجرایی این خط راه آهن در سفر رئیس جمهوری کره جنوبی به ایران با رئیس جمهوری ایران امضا شده است. وی اضافه کرد: در بازدید شرکت سرمایه گذار کره جنوبی از این پروژه علاوه بر ایستگاه باری سفید دشت در کنار صنایع فولاد و سیمان، یک ایستگاه باری در فرخشهر و ایستگاه مسافری این خط ریلی نیز در شهرکرد ایجاد می شود.
سلیمانی دشتکی عنوان داشت: بر اساس توافق صورت گرفته با شرکت سرمایه گذاری کره ای در این نشست، تا هفت ماه آینده مطالعات لازم درمورد شرایط اجرا، تأمین منابع و مطالعات فازهای مختلف طرح انجام و پس از آن مراحل اجرای طرح آغاز خواهد شد.